Lid van Verdienste. Dik verdiend!

Zeemanskoor Ahoy kent sinds kort twee Leden van Verdienste: Cees Veldman en Wim van Ginkel, respectievelijk voorzitter en materiaalman van ons koor.

Cees heeft ons koor 12 jaar lang als voorzitter op voortreffelijke wijze richting gegeven. Dat was niet altijd even makkelijk met letterlijk en figuurlijk zoveel verschillende stemmen. Maar hij deed dat flexibel, doelgericht en met het nodige charisma. Gelukkig laat hij als gewoon lid nog steeds zijn welluidende stem horen.

Wim heeft 16 jaar lang met aanhanger achter de auto het koormateriaal (standaards, luidsprekers, drumstel, tekstboeken enz.) naar en van uitvoeringen vervoerd. Hij zorgde er al die tijd voor dat bij elke uitvoering alles (in perfect onderhouden staat) op tijd op de locaties aanwezig was. Een even intensieve als verantwoordelijke klus.

Cees werd door het bestuur tot Lid van Verdienste uitgeroepen en kreeg de bijbehorende oorkonde uitgereikt tijdens een ‘bijzondere algemene ledenvergadering’. Die werd op 10 september jl. gehouden in een Brabants restaurant waar het koor (met partners), na een uiterst geslaagde festival dag in Willemstad, was neergestreken voor een culinaire stop. Die bijzondere ledenvergadering kende maar één agendapunt en dat was de uitreiking van de oorkonde. Helaas alleen aan Cees, omdat Wim die dag niet aanwezig kon zijn. Hij kreeg een dag later thuis de oorkonde door enkele bestuursleden uitgereikt. Het daverende applaus dat Cees na de uitreiking ten deel viel, gold zeker ook voor Wim.

Leden van verdienste

Cees Veldman en Wim van Ginkel

Beide heren willen we hier nogmaals nadrukkelijk bedanken voor hun jarenlange inzet en enthousiasme.

 

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.