Feestje in Nederhorst den Berg

Op 21 januari 2018 hebben we, zeemanskoor AHOY, een uitgestelde uitvoering gegeven bij het verzorgingshuis Horstwaarde in Nederhorst den Berg. We zijn op een prettige manier ontvangen en nadat we alle benodigdheden hadden opgesteld konden we om 14.00 uur beginnen met het zingen van ons clublied. Daarna volgden een aantal liederen zoals:
–   Neeltje Jacoba,
–   De loods is zoek,
–   Kleine café,
–   Pak nog een oorlam,
–   Amsterdamse grachten,
–   Klok van Arnemuiden,
–   De paarden van Ameland
–   Meisjes daar zijn de matrozen.
De sfeer was snel gevonden want vanaf het tweede nummer werd er meegezongen en gedanst. De foto’s geven een aardig beeld van de gezellige sfeer.
Het bleek dat Jolan (onze drumster) bij een medewerkster een onbekend talent naar boven had laten komen; in de pauze werd een knap staaltje drummen getoond.
Ook was Rob (onze dirigent) vervangbaar want tijdens een van de liederen nam een dame de leiding over op het koor. Dit was een leuke afwisseling van het optreden.
Het optreden was dan wel afgelopen maar we konden niet loskomen van het enthousiaste publiek (van jong tot oud). Ze wilden nog meer en daarna nog meer. Maar ja, aan ieder optreden komt altijd een einde.
Met genoegen kijken we terug op een geslaagd optreden voor ouderen die er, net al wij, weer van genoten hebben. AHOY

AHOY

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.