Ahoy en de Geinpiepers

Ongeveer 2 jaar geleden kwamen we in contact met Jolan de Pouw. Zij ging de bar in het Piet Mondriaan gebouw draaien. Jolan was en is actief betrokken bij de Geinpiepers, een vrolijk dweilorkest.
Nadat Frank Vervoort, Jolan de Pouw en Jan de Haan wat heen en weer hadden gebabbeld, ontstond het idee om samen met de Geinpiepers wat te kunnen gaan doen.

De voorman van de Geinpiepers. Cor Burggraaf, begin 2019 gebeld en uitgelegd dat het ons leuk leek wat met hun te gaan zingen. Dit leek Cor wel interessant om eens te gaan proberen. Na het reportoire van de Geinpiepers bekeken te hebben kwamen daar 5 liederen uit die geschikt waren om samen uit te gaan voeren.
– Sweet Caroline,
– Reisje langs de Rijn,
– Kleine cafe aan de haven,
– Aan de Amsterdamse grachten,
– Zoute lande.
Deze nummers zijn aan de dirigent van Ahoy, Rene, voorgelegd met het verzoek dit samen met de Geinpiepers te gaan oefenen.
Na de eerste oefen avond klikte het meteen en klonk het al best goed. Het enthousiasme bij iedereen was groot. Zo groot dat het meteen in de praktijk gebracht werd.
De feestweek was getuige van deze primeur. Hier werd deze nieuwe formatie met groot succes ontvangen! Voor herhaling vatbaar!

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *