Ahoy viert 5 mei traditie getrouw in Loenen

Zaterdag 5 mei trad, zoals elk jaar op Bevrijdingsdag, het Zeemanskoor Abcoude op in Het Kampje te Loenen. De zaal was helemaal gevuld met de bewoners en belangstellende buurtgenoten. Het was een gezellig weerzien met een aantal bewoners die vanuit Abcoude waren verhuisd naar Loenen. Maar ook de Loenense bevolking genoot van de zeemansliederen. Er werd uit volle borst meegezongen. Een van de bewoners vertelde dat ze er helemaal vrolijk van werd.
Het Zeemanskoor Ahoy bracht een aantal herkenbare meezingers ten gehore zoals “De klok van Arnemuiden” en “Het kleine café aan de haven”. Maar ook een prachtig gevoelig lied over de dappere paarden van Ameland.
Met het heerlijke zonnetje dat de zaal in scheen, had iedereen het reuze naar zijn/haar zin. Ook de zangers en de muzikanten, Thecla de Boer op de accordeon, Cees Spoelder op de drums genoten, dit alles onder de bezielende leiding van Rob Vlaar, de dirigent die ook accordeon speelde. George Kabalt soleerde en praatte het programma aan elkaar.

Zing jij ook onder douche? Dan wordt het tijd dat het grote publiek daarvan mee gaat genieten. Het Zeemanskoor Ahoy heeft nog ruimte voor nieuwe zangers. Bespeel je een instrument dan ben je ook van harte welkom! En je hoeft ook echt niet grijs en gebaard te zijn, iedereen kan meedoen.

Er wordt wekelijks gerepeteerd in het Piet Mondriaan gebouw te Abcoude op donderdagavond van 20.00 -22.00 uur.
Kom gerust een keer vrijblijvend kijken en wie weet zien we je schitteren op de Korendag in Abcoude op 26 mei! Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Jan de Goede info@zeemanskoorahoy.nl , 06-57 70 60 05.

5 mei - Loenen

 

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.